Conflictcoaching

Zelf je conflict oplossen? Dat kan prima en geeft een heel goed gevoel.
Ik help je met conflictcoaching om de sleutel te vinden die het tij keert en nieuwe perspectieven opent. Daardoor heb jij weer tijd en energie voor belangrijker zaken!
Voor wie?
Ben je leidinggevende, professional, ondersteuner of zelfstandig ondernemer? Lig je soms wakker van een probleem op je werk, een conflict met een collega, medewerker of leidinggevende? Ben je bang dat dit weleens uit de hand kan lopen, het begin van het einde van de samenwerking zou kunnen zijn? Kost het je veel energie en wil je het anders, maar weet niet goed hoe?

Waarom conflictcoaching?
Als je blijft wachten op de ander, kun je waarschijnlijk nog erg lang wachten. Laat dus het feit dat de ander niet mee wil werken aan een verbetering van de situatie geen reden zijn om zelf niet met het probleem aan de slag te gaan. verandering van de situatie loopt altijd via jezelf!
Werken aan jezelf is verrijkend, zowel voor jezelf, als voor je omgeving. Coaching stimuleert ontwikkeling. Ik help je om op een onvoorwaardelijke manier naar jezelf te kijken. Zo leer je verbinding te maken met wie je bent, en leer je realistischer te zien wat er is, waar je tegenaan loopt, hoe het beter kan. Ik help je te groeien, vanuit je kracht te gaan werken, inspiratie op te doen, én resultaten te bereiken.
Hoe we te werk gaan
We gaan ontspannen en gestructureerd met je probleem aan de slag, gericht op de ontwikkeling van zelfsturing. Ik help jou om ook je onbewuste drijfveren helder te krijgen. Je ontdekt hoe je je valkuil(en) omzeilt, waar je kansen liggen en hoe je de situatie positief beïnvloedt. Je leert ook hoe je hinderlijke gedachten en emoties kunt transformeren en loslaten. Ten slotte word je voorbereid op het voeren van het lastige gesprek met je opponent.
De kracht van conflictcoaching is dat dit je snel inzicht en overzicht geeft. Het helpt je verstand en gevoel op een lijn te brengen en aan te sluiten op je mogelijkheden en wat je werkelijk wilt en drijft. Hierdoor ontwikkel je zelfvertrouwen en de kracht om het contact, de confrontatie en de interactie met de ander op een goede manier aan te gaan, waardoor je conflicten sneller en beter behandelt.
Wat levert Conflictcoaching op?
– Je weet wat je wilt en hebt je grenzen helder;
– Je kunt de dynamiek tussen je spanning en emotie (beter) reguleren en sturen
– Je bent emotioneel sterker en krachtiger;
– Je bent uitstekend voorbereid op het lastige gesprek;
– Je weet hoe je de situatie in goede banen kunt leiden